TERMENI ȘI CONDIȚII

DISPOZIȚII GENERALE

Vizitarea sau cumpărarea prin orice mijloace (comandă online, telefonic, email, etc) a produselor de pe site-ul www.innevo.ro implică automat acceptarea termenilor și condițiilor de mai jos.

Acest site este întreținut și administrat de către INNEVO Smart Things SRL, denumită în continuare Furnizor. Persoana fizică sau juridică care comandă și achiziționează produse prin intermediul site-ului www.innevo.ro, va fi denumită Client.

CONȚINUTUL SITE-ULUI

INNEVO Smart Things SRL definește prin conținut, toate informațiile conținute pe site în forma de text, date, imagini (poze). INNEVO Smart Things SRL își rezervă dreptul de a actualiza sau de a modifica conținutul acestui site fără a anunța în prealabil. Întregul conținut al site-ului www.innevo.ro este proprietatea Furnizorului și este apărat de legile în vigoare pentru protecția drepturilor de autor. Folosirea fără acordul Furnizorului, a oricăror elemente din conținut, se pedepsește în conformitate cu legile în vigoare (administrativ, civil sau penal). Elemente din conținutul acestui site pot fi folosite sau copiate doar cu acordul scris al furnizorului. În cazul în care observați o încălcare a drepturilor de autor de către www.innevo.ro vă rugăm să ne trimiteți o înștiințare la adresa de email: office@innevo.ro.

DECLINAREA RESPONSABILITĂȚII

Descrierea bunurilor sau a serviciilor disponibile pe www.innevo.ro (texte, imagini, video etc.) nu reprezintă o obligație contractuala din partea INNEVO SMART THINGS SRL, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare. Implicit, INNEVO Smart Things SRL nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de preț sau stoc si acestea nu obliga scocietatea la nicio actiune. Preturile si disponibilitatea produselor comercializate pe www.innevo.ro pot suferi modificari ulterioare, acest lucru fiind influentat de factori externi precum politica de preturi. INNEVO Smart Things SRL își rezerva dreptul de a corecta eventuale erori de afisare care pot surveni in urma unor greseli de redactare, fara a anunta in prealabil.

INNEVO Smart Things SRL face tot posibilul ca produsele livrate să respecte cât mai mult descrierile prezentate pe site. Totuși, în cazul în care conținutul produsului sau, unele caracteristici ale produsului au fost afișate greșit, iar livrarea nu s-a efectuat încă, Furnizorul își rezervă dreptul de a anula livrarea respectivului produs și de a anunța clientul în cel mai scurt timp despre eroarea apărută. Valoarea maximă a obligațiilor Furnizorului față de orice client, în cazul nelivrării sau livrării necorespunzătoare, este egală cu valoarea produselor încasate de Furnizor de la clientul respectiv. Furnizorul nu poate fi făcut răspunzător pentru cheltuielile conexe sau orice alte prejudicii cauzate clientului datorită nelivrării sau livrării necorespunzătoare a produsului.

INNEVO Smart Things SRL nu își asumă responsabilitatea pentru scopul în care sunt utilizate produsele achiziționate. INNEVO Smart Things SRL descurajează utilizarea produselor în afara legii și în afara normelor de bună cuviință. Clientul își asumă în totalitate responsabilitatea utilizării produselor achiziționate de la INNEVO Smart Things SRL. Produsele comercializate pe acest site sunt recomandate în general persoanelor și autorităților care prin competența lor au dreptul de utilizare a echipamentelor de supraveghere și monitorizare. În cazul în care produsele sunt achiziționate de persoane fără competențe de monitorizare și supraveghere, acestora le revine obligația de a anunța persoanele supravegheate sau monitorizate de acest lucru. Orice încercare de încalcare a legilor Romaniei adusă la cunostință firmei INNEVO Smart Things SRL va fi raportată de urgență organelor competente.

GARANȚIE SI CONFORMITATE

Garanția produselor achiziționate este de 12, 24, 36 sau chiar 120 de luni, în funcție de produsul achiziționat. Toate produsele achiziționate de pe site-ul nostru vor fi însoțite de certificat de garanție. Termenul de garanție decurge de la data emiterii facturii. Cumpărătorului i se garantează că în cazul defectării în condiții normale de utilizare, pe durata perioadei de garanție, produsul va fi reparat gratuit sau înlocuit, după caz, la sediul firmei noastre. Condițiile de garanție precum și procedura în cazul defecțiunii unui produs sunt detaliate în Certificatul de garanție. În cazul imposibilității de reparare a produsului precum și a imposibilității de înlocuire a acestuia de către Furnizor, Clientul poate cere restituirea banilor sau achiziționarea altor produse din magazin. Valoarea maximă a obligațiilor Furnizorului în cazul imposibilității de reparare a produsului precum și a imposibilității de înlocuire a acestuia este valoarea sumei încasate de către Furnizor de la acel Client, pentru acel produs.

INNEVO Smart Things SRL este exonerat de obligația acordării de garanție in cazul in care se constata ca produsele in cauza au fost manevrate sau depozitate in mod necorespuzator, utilizate in alte scopuri decat cele pentru care au fost fabricate, au suferit imersii de lichide sau socuri mecanice, termice sau de orice natura sau au intrat in contact cu substante a caror folosire nu este recomandata.

Toate produsele cumpărate din magazinul nostru on-line sunt noi și se livrează împreună cu certificat de garanție, certificat de calitate precum și instrucțiuni de utilizare și documentație tehnică. INNEVO Smart Things SRL garantează autenticitatea si originalitatea produselor comercializate in magazinul www.innevo.ro si nu încurajează comercializarea produselor contrafăcute.

PREȚURI ȘI TAXE

Prețul final plătit de către client la ridicarea coletului este format din prețul produsului afișat pe site + cheltuielile de livrare și de transport.
Plata se poate face ramburs (la ridicarea coletului) direct către firma de curierat, sau se poate face în avans, prin ordin de plată în baza unei facturi proforma.

Promoții și oferte speciale

În cazul în care prețul sau alte detalii referitoare la produse/promoții au fost afișate greșit, ne alocăm dreptul de a anula livrarea respectivului produs și de a anunța clientul in cel mai scurt timp despre eroarea apărută, dacă produsul nu a fost livrat.

Prețurile produselor de pe acest site sunt informative și pot suferi modificări neanunțate. Promoțiile și ofertele speciale sunt valabile în perioada de timp menționată, iar în cazul în care nu se menționează o perioadă de timp, acestea sunt valabile în limitele stocurilor disponibile.

În cazul epuizării stocului se vor oferi alternative prin prezentarea altor produse asemănătoare ca și aspect și specificații tehnice cu produsul comandat al cărui stoc s-a terminat.

Achiziții speciale

Anumite produse pot fi aduse la comanda sau fabricate special. Pentru aceste comenzi se poate percepe un avans sau chiar plata integrala in avans. Refuzarea sa neridicarea acestor comenzi in termen de 10 zile de la înștiințarea clientului că se poate efectua livrarea, duce atât la anularea comenzi cat si la reținerea de către INNEVO Smart Things SRL a sumei plătite drept avans. Produsele aduse la comandă sau fabricate special nu se pot returna!

SUPORT TEHNIC ȘI CONSULTANȚĂ PROFESIONALĂ

Magazinul www.innevo.ro oferă clienților săi suport tehnic și consultanță de specialitate în limita resurselor disponibile. Suportul tehnic se oferă prin telefon sau prin email de către consultanții noștri de vânzări sau după caz, de către departamentul tehnic. Suportul tehnic oferit constă în ajutarea și sprijinirea clienților să identifice d.p.d.v. tehnic produsele solicitate, să verifice compatibilitatea produselor cu alte produse, să găsească soluții tehnice în funcție de cerințele și nevoile clienților, să configureze sisteme complexe de securitate în vederea achiziției, sa identifice si sa rezolve anumite erori ce pot apărea la instalare si programare.

TENTATIVĂ DE FRAUDĂ

Orice tentativa de acces neautorizat a bazelor de date, datelor personale, serverului sau conținutului site-ului www.innevo.ro va fi raportată autorităților competente și va face obiectul unei plângeri penale către acestea.

LITIGII

Orice litigiu apărut între Clienți și Furnizor va fi rezolvat pe cale amiabilă. Pentru conciliere interna gratuită, sunați la numărul 0730 502 622, oricând în timpul programului de lucru, de luni pana vineri între 9:00 si 13:00. În cazul în care nu s-a reușit rezolvarea conflictului pe cale amiabilă, competența revine Instanțelor de Judecată Române, de pe raza municipiului Bistrița. 

Prin vizitarea și cumpărarea de produse prin orice mijloc (telefonic, email, comandă online etc), Clientul confirmă că a citit și acceptat termenii și condițiile de mai sus. Utilizarea site-ului www.innevo.ro de către Client pentru informare, implică totodată acceptarea necondiționată a acestor termeni și condiții. În cazul în care nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții, vă rugăm să părăsiți site-ul www.innevo.ro.