POLITICA DE RETUR

Conform legislatiei in vigoare OUG 34/2014 (actualizata), dreptul de retragere este aplicabil doar clientilor persoane fizice.

INNEVO Smart Things SRL vă oferă posibilitatea returnarii produselor achizitionate în termen de 30 de zile calendaristice de la data intrarii in posesia fizica a produsului, în conditiile prezentate mai jos:

  • în primele 14 zile de la receptionarea produselor se poate solicita rambursarea contravalorii acestora;
  • pe toata durata celor 30 de zile se poate solicita înlocuirea produselor.

Procedura pentru returnarea produselor:

Pentru returnarea produselor, va rugam completati formularul de retur de mai jos sau trimiteti o solicitare in scris pe adresa de email return@innevo.ro, care sa contina Nume, Prenume, Telefon, Email, Numar Factura, Produs(e), Motivul Returnarii, Solutia Aleasa (înlocuire produs/restutuire sumă achitată) Banca si Contul IBAN (in cazul solicitarii contravalorii) sau sa ne contactati prin orice alta metoda si sa ne furnizati datele respective.

Recomandari pentru returnarea produselor:

Marfa se returneaza in forma sa originala, cu accesoriile aferente, fara a prezenta urme vizibile de folosire sau de uzura, cu o xerocopie dupa factura, pe adresa noastra.
Returul se face prin colet cu aceeasi firma de curierat rapid cu care a fost livrat.
Rambursarea contravalorii produselor returnate se va face prin transfer bancar in cel mult 14 de zile calendaristice de la receptionarea returului.

Exceptii de la returnarea produselor fac:

a. Produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, șocuri etc.

b. Produsele achizitionate pe comanda specială (care nu sunt in mod uzual in stocul nostru si necesita achitarea unui avans);

c. Produsele care au licențe software;

d. Consumabile (acumulatori, mufe, cablu, etc)

Foarte important:

INNEVO Smart Things SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produselor uzate, desigilate, deteriorate, fara ambalaj etc. pentru readucerea lor la starea initiala, aceste taxe pot avea o valoare intre 10 si 50% din valoarea initiala a produsului, in functie de gradul de afectare al formei initiale al coletului si/sau produsului. Ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului in situatia unor abuzuri (returnari repetate).
Daca returul a fost refuzat pentru unul dintre motivele enumerate mai sus, costul transportului inapoi catre cumparator se va face pe cheltuiala acestuia.

De retinut!

Dupa completarea formularului vei fi contactat de un reprezentant al companiei noastre pentru a primi un numar de inregistrare. Te rugam sa nu trimiti coletele fara acest numar de inregistrare scris pe AWB sau pe ambalaj. in cazurile in care produsele returnate prezinta ambalaje deteriorate sau incomplete, urme de uzura, zgarieturi, lovituri, socuri electrice, accesorii lipsa, certificate de garantie lipsa, ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea produsului.